Versenyeken való résztvevés

Részt szeretnél venni egy hard enduro versenyen Romániában. Mi biztosítjuk és előkészítjük számodra a motorbiciklit és támogatunk minden versenynap előtt és után is.

A versenyek naptára

Vess egy pillantást a Romániai hard enduro versenyek naptárára. Itt egy pár választási lehetőség számodra:

Motorbiciklik és védőfelszerelés

Megkapod a hat KTM EXC-F 350 hard biciklink egyikét, vagy esetleg egy kétütemű motorral rendelkező biciklit, kiváló állapotban, az ülés pedig a magasságodtól függően lesz megfelelően beálliítva.

Testreszabott védőfelszerelést biztosítunk számodra. Az enduro túra előtt rákérdezünk majd a méreteidre.

Elvárások

Légy felkészülve a versenyre. Ez azt jelenti, hogy részvettél már néhány versenyen vagy egy versenyekre szánt felkészülőn, esetleg voltál már velünk túrázni és megkaptad Paul jóváhagyását. Szükséged lesz az országod motorsport szövetségének tagja lenned, illetve az engedélyükre, hogy Romániában versenyezhess. Egy más alternatíva az lenne, hogy az engedélyt Romániában szerezd meg. Beszélhetsz erről Paul-lal, ha nem vagy biztos benne, hogy mi a teendőd.

Árak

Enduro Panorama (4 napos verseny): EUR 1500.-
(A verseny résztvételi díja 2023-ban EUR 500.- lesz)

Piatra Craiului (3 napos verseny): EUR 1200.-
(A verseny résztvételi díja 2022-ben EUR 180.- volt)

Ditrocks (3 napos verseny): EUR 1200.-
(A verseny résztvételi díja 2022-ben EUR 150.- volt)Biztosítva van: Motorbicikli, személyes biciklifelszerelés, bicikli karbantartása, új hard enduro kerékabrancsok, védőfelszerelés, üzemanyag. Szállítás Kolozsvárról a verseny helyszínére, majd vissza Kolozsvárra.

Nincs biztosítva: résztvételi díj, motorsport szövetség tagsági díja (jogosítvány), személyes biztosítás, motorbicikli rongálódása, szállás, enni és innivalók.

🡺 Folytasd a böngészést a Team Building cégeknek Kolozsváron oldalra.
🡸 Vissza az Enduro Túrák Romániában főlapra.