Szállás

Egy forró zuhany, egy ízletes vacsora és egy jó alvás: ezekre van szüksége egy enduro motorbiciklisnek, egy élményteli nap után. Így lesz igazán felkészülve az újabb kihivásokra.

A körutaink különböző szállásokkal vannak ellátva az út során. Mindezek le vannnak már foglalva, mindent elintéztünk számodra.

Más turáink esetében is szállást biztosítottunk: az adventure tours, hard enduro riding, és learn & ride mind példák erre. A szállást Kolozsváron, illetve Kolozsvár környékén foglaljuk le, annak függvényében, hogy merre fogunk túrázuni.

Válasszon egy Önnek megfelelő szálláshelyet vagy lépjen velünk kapcsolatba, küldje el igényeit és mi majd biztosítjuk a csomagajánlatot és a szállást. Itt van vannak a mi ajánlataink:

Kolozsvár

We’re partnered with Uba, 4-stars, 4.7 rating on Google.

We book you into this hotel for:

 • first and last night for our round trips
 • tours and trainings from Cluj

Features:

 • Modern and nice
 • Parking for cars and motorcycles.
 • Can leave luggage here for round trips (from first to last night)
 • free WiFi (obviously)
 • breakfast included
 • great restaurant “Rod” vis-a-vis

Vârtop, Bihar megye

Hotel Aries

 • 30 szoba
 • Étterem
 • Ingyenes Wi-Fi, szauna
 • Egész évben nyitva

Foglald le személyesen

Ha személyesen szertnél szállást foglalni magadnak, használd a megszokott szálláshelykereső honlapokat, mint például a Booking-ot:

https://www.booking.com/city/ro/cluj-napoca.en-gb.html

Ha velünk jössz túrázni vagy valamelyik training-en veszel részt, akkor egyeztess velünk, mielőtt szállást foglalnál, hogy a megfelelő környéken legyen.

Mire számíthatsz

Romániában jó minőségű, tiszta szállásokra fogsz találni, egészen kiválóak is lehetnek, főleg Kolozsvár területén. Viszont arra kérünk, hogy ne 5 csillagos alpesi rezortokra számíts. A vendégeink az enduro motorozás miatt jönnek el hozzánk, nem pedig egy wellness hétvégére. Néhány távoli, elvonott szálláshely egyszerűbb kinézetben, ami viszont az árban is tükröződik.

A vendégeink nagyon élvezni szokták az étel- és italajánlatokat, amelyket általában jó árban találnak meg itt.

Zsúfoltság a zenefesztiválok ideje alatt

A rendkívül híres Untold zenefesztivál idején minden hotel, hosztel, Airbnb stb. hónapokkal korábban le lesz már foglalva Kolozsváron. Last-minute ajánlatok csak nagyon ritkán fordulnak elő, de ha találsz is egyet, az ára valószínűleg égbekiáltó lesz. Foglald le időben a szállásod ha ebben az időszakban jössz. Az Electric Castle zenefesztivál nem bizonyul ekkora kihívásnak, mivel a városon kívül zajlik.

Camping, sátorozás

Sokan kérdeznek rá arra, ha panziók vagy hotelek helyett a körütaink során inkább sátorozni szeretnénk. Íme a válaszunk:

Romantikusan hangzik természettel körülvéve, a hegytetőn aludni, de vannak bizonyos hátrányai is:

A csomag. A hard enduro motorbicikli egy sportjáték, nem egy univerzális jármű. Nincs csomagtartója, ezért a hátadon kéne cipelj minden tárgyat, ruhát és élelmiszert amit magaddal szeretnél vinni. Az esték hűvösek lehetnek még nyáron is, szóval túl sok csomagra lenne szükséged és nem éri meg a fáradtságot.

A kirándulásaink során a legszebb tájakat a napfényben láthatjuk leginkább. Éjjel nem ugyanolyan a látvány. Este mindenki egy ágyra és egy finom vacsorára vágyik. Amit mi is nagyon szeretünk az az, hogy az ebédünket kint süssük meg a grillen, szóval erről már gondoskodtunk.

Romániában a hotelek és panziók megfizethető áron találhatók. Ami nagyobb költségeket képvisel az a motorbicikli.

9 liter üzemanyag elég lesz egy napra, ezután tankolni kell. A hegyekben nem található benzinkút.

Nem utolsó sorban, a biztonságról is beszélnünk kell. Medvék, őzek és vadkanak is élnek itt az erdőkben, ami időnként baleseteket eredményezhet. A helyiek és a rendőrség nem támogatják a sátorozást, sem egyedül, sem csoportosan és ez nem ok nélkül van így.

Így mindkét helyzetből a legjobbat tudjuk kimeríteni: nappal kalandozhatunk a természetben, és éjszaka a civilizáció által nyújtott kényelmet élvezhetjük.