Cazare

Un duș fierbinte, o masă delicioasă și un somn bun sunt lucrurile de care au nevoie motocicliștii după o zi plină de aventuri pentru a fi pregătiți de provocările din următoarea zi.

Circuitele noastre enduro includ cazări în diferite puncte ale traseului, totul fiind deja organizat și rezervat de către noi.

Celelalte oferte de tururi, cum ar fi adventure tours, hard enduro riding, și learn & ride, au, de asemenea hotelul inclus. Vom alege cazarea în funcție de zona unde vom desfășura activitățile, în Cluj-Napoca, respectiv în împrejurimile ei.

Cluj (City)

We’re partnered with Uba, 4-stars, 4.7 rating on Google.

We book you into this hotel for:

 • first and last night for our round trips
 • tours and trainings from Cluj

Features:

 • Modern and nice
 • Parking for cars and motorcycles.
 • Can leave luggage here for round trips (from first to last night)
 • free WiFi (obviously)
 • breakfast included
 • great restaurant „Rod” vis-a-vis

Vârtop, Bihor

Hotel Aries

 • 30 de camere
 • Restaurant cu mâncare bună
 • Piscină interioară, saună
 • Wi-Fi gratuit

Rezervă-ți singur cazarea

Dacă vrei să îți rezervi singur cazarea, folosețe unul din site-urile obișnuite pentru cazări, cum ar fi:

https://www.booking.com/city/ro/cluj-napoca.en-gb.html

Consultă-te cu noi înainte să vii la un tur sau într-un training, ca să știi în ce zone vom merge înainte să faci rezervarea.

La ce să te aștepți

Cazarea în România este bună și curată, chiar excelentă în Cluj. Te rugăm să nu te aștepți la resorturi montane de 5 stele precum cele din Austria. Oaspeții noștri vin aici pentru aventura Enduro, nu pentru o vacanță de wellness. Unele locații mai îndepărtate pot fi mai rudimentare și mai simple, însă acest lucru se reflectă și în preț.

Clienții noștri se bucură de mâncarea și băutura oferită, acestea sunt foarte accesibile ca și preț.

Aglomerația în timpul festivalurilor

În timpul săptămânii în care se desfășoară festivalul de muzică extrem de faimos, Untold, toate hotelurile, hostelurile, Airbnb-urile etc din Cluj-Napoca sunt rezervate cu luni în avans, iar zborurile sau cazările last minute sunt greu de găsit, însă și dacă sunt disponibile, au niște prețuri exorbitante. Rezervă-ți o cameră din timp dacă vrei să vii în această perioadă. Festivalul de muzică Electric Castle nu reprezintă o problemă la fel de mare, fiindcă are loc în afara orașului.

Camping, corturi

Am fost întrebați dacă nu am vrea să stăm cu corturile în timpul circuitelor enduro, în loc să ne luăm cazare la hotel sau la pensiune. Aici vom detalia răspunsul nostru:

Sună romantic să dormi în vârful munților, în natură, însă există și câteva minusuri.

Bagajul. Motocicleta hard enduro este o jucărie de sport, nu un mijloc de transport universal. Nu are un suport pentru bagaje. Ar trebui să cari cu tine toate lucrurile materiale, inclusiv hainele, mâncarea și băuturile. Pe toată durata excursiei. Nopțile pot deveni reci chiar și vara, deci ar fi nevoie de prea multe bagaje. Nu merită efortul.

În călătoriile noastre poți vedea cele mai frumoase peisaje ziua, atunci când e lumină. Nu avem nevoie de același peisaj și noaptea. Un duș cald și un pat, o masă gustoasă și să stea fără griji, acestea sunt lucrurile pe care le apreciază un motociclist. Ne place să ne preparăm prânzul la un grătar în aer liber în timpul circuitelor, ne-am ocupat deja de acest aspect.

Hotelurile și pensiunile sunt foarte accesibile în România, deci acest lucru nu va reprezenta o problemă. În ceea ce privește costurile mari, motocicleta este „elefantul din cameră”.

9 litri de combustibil în rezervor sunt îndeajuns pentru o zi, însă apoi va fi nevoie de o nouă alimentare. Nu există benzinării în vârful munților.

În final, avem și un motiv al securității. Urșii, căprioarele și porcii mistreți trăiesc în pădurile de la noi, iar incidentele ocazionale care au loc cu oamenii nu sunt de ignorat. Localnicii, respectiv poliția nu încurajează deloc camparea în aceste zone, nici dacă ești singur, nici dacă ești într-un grup, iar motivul lor este unul întemeiat.

Cam acestea ar fi motivele, ca să ai ce-i mai bun din toate. Aventura în natură pe timpul zilei și confortul civilizației pe timpul nopții.