Ce să aduci

Acte

Cartea de identitate. Dacă nu locuiești în spațiul european, poți avea nevoie și de pașaport.

Permisul de conducere categoria A, dacă deții unul. Hint: salvează în cloud o variantă digitală a permisului (poză), în cazul în care pierzi originalul.

Bani

Un card EC. Cel mai bine este să ai un card de credit. Cardurile virtuale de pe telefon au ajuns să fie populare și funcționează bine de obicei. Aplicația și cardul Revolut sunt de asemenea populare. Dacă nu locuiești în România, probabil nu ai bani în RON (Lei românești) și este dificil să îi găsești la schimburi valutare din afară, iar în cazul în care găsești să cumperi, prețul nu este unul avantajos. Mai bine aduci cu tine bani cash în Euro. La schimburi valutare poți schimba foarte ușor și Forinți ungurești, Franci Elvețieni, Dolari Americani etc. Există puține locuri în care poți plăti doar cu bani cash, însă dacă acesta este cazul, atunci plata se va face în Lei. Cât timp rămâi cu echipa, cineva te va putea ajuta cu această problemă.

Haine

Haine pentru toate tipurile de vreme. Vremea este imprevizibilă in zonele montane, chiar și pe timp de vară.

Ai putea să îți aduci un rucsac cu haine de schimb, pe care le poți lua pe tine după terminarea cursei.

Pentru circuitele de 3 zile: adu-ți un costum de baie.

Echipament

Poți închiria de la noi echipamentul de protecție. Simte-te liber să îți aduci propriul tău echipament, fie că vrei să economisești banii de la închiriere, fie ai deja propriul tău echipament.

Poți aduce cu tine și un camelbak (un rucsac, care încorporează și un recipient pentru apă).

O cameră de acțiune (action cam), dacă ai una. La noi totul este despre distracție, nu despre ce arătăm lumii, însă amintirile rămân mai vii dacă sunt imortalizate prin poze și videoclipuri. În plus, ne place la nebunie când clienții noștri postează aventurile noastre pe social media.

Bună dispoziție

Entuziasmul și atitudinea pozitivă sunt elemente esențiale ale unei experiențe reușite.

Prieteni

Mersul pe motocicletă este mai distractiv în grup. Adu-ți prietenii cu tine pentru a crea amintiri de neuitat!