Parteneri și prieteni

Îi salutăm cu drag pe prietenii noștri din sfera entuziaștilor de motociclete Enduro.

Motociclete, mentenanță, piese de schimb

Master Bike Cluj: de aici cumpărăm cele mai noi motociclete KTM. Aceștia se ocupă și de repararea și îmbunătățirea motocicletelor.

Authentic-Spirit: lucruri îndrăznețe pentru oameni îndrăzneți. Se află în centrul comercial Vivo/Polus, Cluj. Aici puteți găsi ATV-uri, motociclete, snowmobiluri, vehicule Side-By-Side, dar și echipament. Noi cumpărăm echipament de protecție de aici.

Enduro Expert: piese de schimb de calitate pentru toate brandurile de motociclete enduro. Ne luăm piese de schimb din acest loc.

Piesemotor: a sosit momentul pentru o nouă cursă. Din acest loc ne achiziționăm piese de schimb.

Cluburi sportive și curse hard enduro

Master Bike Cluj Sports Club, un club enduro acreditat din Cluj, pentru participarea la curse. Paul este un membru al acestuia.

Enduro Heniu, Bistrița-Năsăud, România. Curse enduro anuale, pentru motocicliști profesioniști, dar și pentru cei care practică acest sport la nivel de hobby. Enduro nuts ajută la marcarea traseelor, respectiv la deschiderea/închiderea traseelor în zilele de cursă. Lui Paul îi face plăcere să participe la această cursă.

Fotografii hard enduro

https://www.irinapetrichei.com/sports Irina ne-a oferit câteva fotografii profesioniste de înaltă calitate de la curse hard enduro la care am participat și noi. La rândul ei, ea a luat parte la training-urile enduro organizate de noi.

Oameni

Horia Radu: membru fondator Enduro Nuts