Parteneri și prieteni

Îi salutăm cu drag pe prietenii noștri din sfera entuziaștilor de motociclete Enduro.

Motociclete, mentenanță, piese de schimb

Authentic-Spirit: lucruri îndrăznețe pentru oameni îndrăzneți. Se află în centrul comercial Vivo/Polus, Cluj. Aici puteți găsi ATV-uri, motociclete, snowmobiluri, vehicule Side-By-Side, dar și echipament. Noi cumpărăm echipament de protecție de aici. De asemenea, au un site pentru motociclete și un site pentru echipamente.

Enduro Expert: piese de schimb de calitate pentru toate brandurile de motociclete enduro. Ne luăm piese de schimb din acest loc.

Piesemotor: a sosit momentul pentru o nouă cursă. Din acest loc ne achiziționăm piese de schimb.

Cluburi sportive și curse hard enduro

Master Bike Cluj Sports Club, un club enduro acreditat din Cluj, pentru participarea la curse. Paul este un membru al acestuia.

Enduro Heniu, Bistrița-Năsăud, România. Curse enduro anuale, pentru motocicliști profesioniști, dar și pentru cei care practică acest sport la nivel de hobby. Enduro nuts ajută la marcarea traseelor, respectiv la deschiderea/închiderea traseelor în zilele de cursă. Lui Paul îi face plăcere să participe la această cursă.

Motorcycle YouTubers

KRANKiT, a motorcycle enthusiast from our home town Cluj. Tudor has come on tour with us several time and it’s always a pleasure to ride with him.
https://www.youtube.com/@KRANKiT

Stefan Meitinger, a German adventure motorcycle YouTuber. Stefan has come on a 3-day adventure round trip with us and he’s a great and fun guy, it was an awesome experience.
https://www.youtube.com/@AbenteuerreisenStefanMeitinger

Fotografii hard enduro

https://www.irinapetrichei.com/sports Irina ne-a oferit câteva fotografii profesioniste de înaltă calitate de la curse hard enduro la care am participat și noi. La rândul ei, ea a luat parte la training-urile enduro organizate de noi.

Oameni

Horia Radu: membru fondator Enduro Nuts