Partnerek és barátok

Köszöntünk minden kedves barátunkat az Enduro motorbiciklik szférájából.

Motorbiciklik, karbantartás, pótalkatrészek

Authentic-Spirit: vad dolgok, vad szemlátású személyeknek. Vivo/Polus Center-ben, Kolozsváron. ATV-ék, Motorbiciklik, Hómobilok, Side-By-Side-ok, és további felszerelések. Védőfelszerelést vásárlunk innen. A motorkerékpároknak és a felszereléseknek is van helyük.

Enduro Expert: színvonalas pótalkatrészek mindenféle enduro motorbicikli márkához. Mi innen vásároljuk a szükséges pótalkatrészeket.

Piesemotor: Ideje túrázni! Pótalkatrészeket vásárlunk innen.

Sportklubok és hard enduro versenyek

Master Bike Cluj Sports Club, versenyezésekről szóló, akkreditált enduro klub Kolozsváron, amelynek Paul is tagja.

Enduro Heniu, Beszeterce-Naszódon, Romániában. Évenkénti hard endro motorbicikliveseny hobbiszintű vagy pro versenyzők számára. Enduro Nuts segít a pálya kijelölésében, a pályák nyitásával/lezárásával versenynapokon, és Paul szeret résztvenni is ezen a versenyen.

Motorcycle YouTubers

KRANKiT, a motorcycle enthusiast from our home town Cluj. Tudor has come on tour with us several time and it’s always a pleasure to ride with him.
https://www.youtube.com/@KRANKiT

Stefan Meitinger, a German adventure motorcycle YouTuber. Stefan has come on a 3-day adventure round trip with us and he’s a great and fun guy, it was an awesome experience.
https://www.youtube.com/@AbenteuerreisenStefanMeitinger

Hard enduro fényképészet

https://www.irinapetrichei.com/sports Irina profi fotókat kínált fel nekünk hard enduro versenyekről, ahol mi is részveszünk. Volt már az egyik enduro trainingünkön részvevőként.

Személyek

Horia Radu: Enduro Nuts alapítótag