Siguranță

Prioritatea noastră este siguranța clienților noștri.

Enduro este in considerat, în general, un sport periculos. Cu toate acestea, este mult mai sigur decât pare și este mult mai sigur decât mersul cu motocicleta pe șosea.

Mersul cu motociclete Enduro off-road este diferit. Este normal sa cazi de pe motocicletă la viteze mici, pe un teren denivelat, sau chiar stând pe loc. Cu toate acestea, accidentele grave sunt rare, cel puțin când vine vorba de șoferi responsabili.

Pericolul apare în cazul șoferilor care merg cu o viteză prea mare.

Ascultă-i pe profesioniști. Graham Jarvis, considerat regele Enduro, spune că trebuie să învățăm să mergem încet înainte de a merge cu o viteză mare.

Ai grijă la cei din jurul tău și păstrează distanța.

Majoritatea tururilor noastre sunt coordonate de doi ghizi profesioniști. Unul dintre ei conduce grupul, în timp ce cel de-al doilea rămâne în urmă pentru a-i ajuta pe cei care merg mai încet. Uneori, grupul este împărțit în două. În acest fel, cei experimentați pot să aleaga traseul mai dificil, în timp ce ceilalți pot să meargă pe un drum cu mai puține obstacole. Este important ca fiecare membru să păstreze o viteză la care se simte comfortabil.

Oferim echipament de protecție de înaltă calitate: cască, ochelari, cizme, protectoare pentru trunchi, genunchi și coate, mănuși.

Consumul de alcool este strict interzis șoferilor.

Daca nu te simți bine, nu conduce. Daca te simți obosit, anunță ghidul și întoarce-te înapoi la hotel. Asigură-te că ai suficientă apă la tine.

Este alegerea ta dacă dorești să îți faci o asigurare medicală sau nu. Dacă da, asigură-te că acoperă costurile pentru accidente cauzate de sporturi extreme.

Cele mai apropiate spitale sunt cele aflate în Cluj-Napoca.

Ghidul nostrul, Horia, este paramedic.