Echipament

Oferim echipament complet, din cap până în picioare, de calitate superioară. Dezinfectat și fresh, în fiecare zi.

Cască

Cască Enduro, pentru protecție atât împotriva soarelui, vântului și a ploii, cât și împotriva unui potențial impact. Este indispensabil.

Model: Fox V1

Ochelari de protecție

Ochelari de protecție transparenți (precum cele pentru schi). De ce ai nevoie de ochelari într-un tur enduro: să te protejezi de la noroiul care sare de pe roțile celui din fața ta și să îți protejezi ochii de de muște sau alte insecte, respectiv de crengile copacilor. Conducem motocicletele cu ochelari transparenți, fiindcă de obicei cărările trec prin pădure, iar cu schimbări bruște ale luminii și cu ochelarii de soare pe ochi, ai avea dificultăți în a vedea drumul. Casca te va proteja de soare.

Este de reținut faptul că purtarea ochelarilor de corecție sub acești ochelari nu este tocmai confortabil. Se recomandă lentilele de contact. Dacă chiar trebuie să porți ochelari pe dedesubt, ar trebui să cumperi și să îți aduci ochelari de protecție pe care i-ai testat deja și sunt potriviți pentru tine.

Brand: 100%

Armură

Armură ușoară de corp. Este rareori necesar pentru eventualitatea unui impact, dar cu siguranță util de avut. Un plus este că vei arăta ca Hulk în poze.

Model: Leatt AirFit

Tricou

Tricou Enduro, care se poartă deasupra armurii. Protejează armura de corp de deteriorare și murdărie. Te face să arăți ca un motociclist profesionist.

Brand: Fly Racing

Mănuși

Mănușile Enduro. Subțiri pentru a simți mai bine motorul și a prinde mai ușor mânerul. Nu oferă multă protecție în cazul unui impact. (Motocicletele sunt echipate cu protecție pentru mâini împotriva crengilor de care te poți agăța.)

Brand: Fly Racing, model Kinetic

Protectoare pentru genunchi

Protectoare solide pentru genunchi și tibie care împiedică suprasolicitarea genunchiului și îl protejează împotriva loviturilor ocazionale, cum ar fi în cazul crengilor sau pietrelor.

Brand: Leatt Dual Axis

Protectoare pentru coate

Brand: Fox Enduro Pro

Pantaloni

Brand: Fly Racing, model Kinetic

Cizme

Cizme solide, parțial rezistente la apă. Vin până deasupra tibiei. Acestea sunt piesele din echipament care suportă cele mai multe impacturi.

Brand and model: Gaerne GX1

Geacă de ploaie

Aducem această piesă de îmbrăcăminte în funcție de vreme. Funcționează bine și pentru protecție împotriva vântului și încălzește bine corpul.

Brand: Decathlon

Ghiozdan

În limita stocului disponibil. Rucsac Enduro mic pentru telefon, portofel, apă. Se poate atașa un sac de hidratare (camelbak) pentru sticla de apă.

Brand: Decathlon Rockrider

Nu îți oferim noi: lenjerie intimă

Lenjerie. Orice formă și culoare îți dorești tu.

Șosete lungi

Recomandăm purtarea șosetelor lungi, în special fiindcă închizătorii de la protectoarele de genunchi vor intra în contact direct cu pielea, ceea ce nu este foarte confortabil și își lasă urme.

Acestea nu sunt oferite spre închiriere.

Funcționalitatea. Primăvara și toamna temperaturile în munți pot fi destul de scăzute, așa că aceste șosete îți pot fi de mare folos.

Vezi și pagina despre ce să aduci în aventurile tale off-road prin România.