Enduro Adventure Túrák

Fedezd fel Erdély gyönyörű természetét egy hard enduro motorbickli hátán. Barangolj hegyek hátán és völgyek ölén. Motorbiciklizz 100 százalékosan off-road-on, hegyi utakon és szűk ösvényeken. Indulj Kolozsvárról. De a lényeg: élvezd a motorozást!

A túra leírása

Egy túranap 5-7 óra off-road motorozásból áll, 60-110 kilóméter távolságon keresztül, de mindez a motorbiciklis szintjétől, a túra nehézségszintjétől és a sebességtől is függ.

Motorbiciklik és védőfelszerelés

Megkapod a hat KTM EXC-F 350 hard enduro biciklink egyikét, kiváló állapotban, az ülés pedig a magasságodtól függően lesz megfelelően beálliítva. Testreszabott védőfelszerelést biztosítunk számodra. Az enduro túra előtt rákérdezünk majd a méreteidre.

Nehézségi szint

Az enduro résztvevők felkészültsége alapján, kezdőktől egészen haladó szintig. Sokszor előfordul, hogy nehezebb mellékutak bukkanak fel, ahol a motorbiciklisek eldönthetik, ha a nehezebb, vagy a könnyebb utat választják.

Ez nem hard enduro. Nem fog senki 2 órán keresztül egy iszapos folyómedrbe beleragadni. Nem fogunk rémisztő magas hegyekre felmászmi vagy rendkívülien meredek lemenőkön végighaladni. Az enduro csakis kikapcsolódásról szól.

Románia vadonja kiszámíthatatlan, a körülmények folyamatos változásban vannak.Egy hegyen való felmenés nehéznek bizonyulhat eső után. Ha bárhol is fennakadnál, vagy egyszerűen úgy döntesz, hogy nem szeretnél egy bizonyos részt bevállalni, a túravezetőnk felviszi majd a biciklidet és majd onnan egyedül fojtathatod.

Elvárások

Az Enduro motorbiciklizés nem mindenkinek való. Egy tough nut kell legyél, mert a nap végén biztosan sáros leszel.

Szükséged lesz előző motorbicklivezetési tapasztalatra, főleg sebességváltás szempontjából. Ez általában azt jelenti, hogy van egy A kategóriás jogosítványod. Az off-road tapasztalat nem kötelező, menetközben megtanulod majd kezelni az enduro motorbiciklit.

Ha nincs elég tapasztalatod a sebességváltással, például egy Vespa-t vezetsz, akkor egy alap training-en kéne először résztvegyél, mert másképp nem fogod bírni a túra ütemét (és túl veszélyes lenne számodra).

Mindenféle magasságot láttunk már vendégeinknél: 1.65m (5 feet 5 inches) magasságtól, egészen 2 méterig (6 feet 7 inches). Uganezt illeti a vendégeink korosztálya is: 12 évestől 58 évesig, mindet láttuk már.

Árak

túravezető, motorbikli, hoteltúravezető, motorbicikli, hotel
5 nap,
4 éjszaka,
3 nap motorozás
1050 EUR750 EUR
6 nap,
5 éjszaka,
4 nap motorozás
1300 EUR1050 EUR
8 nap,
7 éjszaka,
5 nap motorozás
1550 EUR1150 EUR
Biztosítvatúravezető,

motorbicikli,
üzemanyag,
biciklikarbantartás,
biciklitisztítás,

felszerelés,

4 csillagos hotel,
reggeli
túravezető,

motorbicikli,
üzemanyag
,
biciklikarbantartás
,
biciklitisztítás
,

felszerelés,

4 csillagos hotel,
reggeli
VálasztékEgyszemélyes szoba: +40 EUR/éjszaka.

Egyszemélyes szoba: +40 EUR per night.
Csoportoknak4-6 résztvevő4-6 résztvevő

Nincs biztosítva: 1) ebéd, vacsora, innivalók: Relatív olcsó árak, Romániában vagy 😉 2) Személyes biztosítás

A 8 napos túra egy pihenőnapot is tartalmaz, mert a motorbiciklisek igénylik ezt.

Ha a fölötti ajánlat nem illik hozzád, igényeid szerint egy új túratervet szerkezthetünk neked, lépj kapcsolatba velünk.

🡺 Folytasd a böngészést a Hard Enduro Túra oldalra.
🡸 Vissza az Enduro Túrál Romániában főlapra.